szigetelés
 falszigetelés  utólagos szigetelés
UTÓLAGOS FAL- ÉS PINCESZIGETELÉS
 épületszigetelés
 salétromos falak
 szakértés  tervezés
 szigetelőanyag kereskedelem
 utólagos vízszigetelés
 szakértő

vízzáró vakolatok

Cégtörténet

 MÉHES RENOSZIG Kft.-t 1990-ben Méhes György építésügyi szakértő, a mérnöki kamara tagja alapította. Az alapító 35 éven keresztül az épület-fenntartási szakmában dolgozott -  kezdetben kőművesként, majd később évekig vállalati főmérnökként. A cégalapítást megelőzően egy fővárosi nagyvállalatnál 18 éven át újabb és újabb anyagok, gépek és technológiák kiválasztásával és termelésbe állításával foglalkozott.

A jelzett kutatási - fejlesztési munka egyik jelentős részfeladatát jelentette RÉGI ÉPÜLETEK AMORTIZÁLÓDOTT SZIGETELÉSEINEK REHABILITÁCIÓJA is; ezekkel a munkákkal a fejlesztési vezető különös figyelemmel, mint témafelelős foglalkozott. Az így felhalmozódott szakismeretnek köszönhetően történt, hogy felkeltette érdeklődését egy 36 m2 -s, vizes falú szenespince, amellyel szakértői feladatai végzése során találkozott, és amellyel aztán a jelenlegi vállalkozás alapját rakta le. A MÉHES RENOSZIG Kft. már kezdetben három üzletággal indult. Egy mérnöki irodával, a kivitelezői részleggel és a kereskedelmi részleggel, összesen 10 fővel.

A találónak bizonyult alap-elképzelés nyomán a szerencsés családi vállalkozás korai éveit a szellemi és anyagi tőke további bővülése, a vállalt feladatok gyarapodása kísérte: a MÉHES RENOSZIG Kft. stabil kisvállalattá fejlődött: első 10 éve több, mint hússzoros termelési növekedést eredményezett. Irodái, raktárai és a kereskedelmi részleg  immár többszáz m2-re terjeszkedtek. Ma a Cég átlag-létszáma a kezdeti állomány háromszorosát közelíti meg.

Méhes György 2001-ben átadta szellemi örökségét, a cég tulajdonjogát és irányítását közgazdász lányának, Méhes Erikának és szigetelési szakmérnök vejének, Héra Gábornak. A MÉHES RENOSZIG Kft. továbbra is az eddig érvényesült elvi hármasság, a "szellemi örökség" -  GONDOLAT,  MINŐSÉG,  HITELESSÉG - jegyében viszi tovább mind a három üzletágat:  a TERVEZÉS (illetve tanácsadás és szakértés), a KIVITELEZÉS és a KERESKEDELEM tevékenységi területén.

MÉHES RENOSZIG Kft.-nél évente több, mint 100 épület, hibás, elöregedett szigetelés-felújításához készül SZAKVÉLEMÉNY, KIVITELEZÉSI TERVDOKUMENTÁCIÓ. Az itt elkészült szellemi termék alapján - vagy más megrendelésre - a Cég KIVITELEZŐI részlege a legbonyolultabb épületszigetelési munkákat szerződés alapján 10 ÉV SZAVATOSSÁGGAL végzi el!

Az itt is megjelent új generáció dinamikusan fejleszti szakmai eszközeit; informatikai tudása és marketing-munkája megfelel a mai követelményeknek. Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a  MÉHES RENOSZIG Kft. a fiatalítással folyamatosan emelni tudta a szolgáltatások MINŐSÉGÉT, VÁLASZTÉKÁT és KAPACITÁSÁT.
 
A SZIGETELŐANYAG KERESKEDELMI RÉSZLEGÜNK kínálata igényes vevőknek is kiváló minőséget kínál VÍZ-, HŐ- és HANGSZIGETELŐ anyagokból mérnöki háttérrel, tanácsadással.

KÉRJÜK, GYŐZŐDJÉK MEG RÓLA! 
        
                                                                                                        
                    


 Penetrát